Новият президент на САЩ - джентълменът Джо Байдън, който твърди,

...
Новият президент на САЩ - джентълменът Джо Байдън, който твърди,
Коментари Харесай

„Ахилесова пета“ на САЩ е Путин

Новият президент на Съединени американски щати - " джентълменът " Джо Байдън , който твърди, че ще даде приоритет на демокрацията и дипломацията, наруши всички общоприети правила с изказването си за съветския президент Владимир Путин .
Наричайки Путин в изявление за една телевизия, Байдън в действителност сподели типичната истерична реакция на консервативен човек. Всъщност Байдън споделя, че Путин се е намесил в изборите през 2016 година в Съединени американски щати и по време на изборите през 2020 година е употребявал дезинформация против него и сина му, разпространявайки известия за корупция в Украйна.
 Белия дом: Джо Байдън не съжалява, че назова Путин палач Белия дом: Джо Байдън не съжалява, че назова Путин палач
Прессекретарят на Белия дом Джен Саки съобщи, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще продължи да се стреми да работи с съветския държавен глав...
Истинската причина обаче е, че съветският водач приключи хегемонията на Съединени американски щати като единствена суперсила. В този, нагледно казано, е направил ликвидиране, което значи, че фактически може да бъде считан за палач, въпреки и не в дословния смисъл на думата.
В последна сметка точно този човек е умъртвил световната надмощие, открита от Съединени американски щати след Студената война. Така той отмъсти за Съветска Русия, чийто провал назова най-голямата геополитическа злополука на 20 век.
Нека си напомним... Още на конференцията по сигурността в Мюнхен през 2007 година Путин провокира Съединени американски щати и съобщи, че светът не може да бъде ръководен от една страна. След това с войната през 2008 година в Грузия той нанесе смъртен удар по позицията на Съединените щати като единствената суперсила, която продължава от 1991 година насам. С намесата си в Украйна през 2014 година и в Сирия през 2016 година Путин постави завършек на американската тактика за битка с тероризма. Правейки това, съветският водач, несъмнено, получи поддръжката на двама значими играчи като Китай и Турция. Така се отвориха вратите на многополюсния свят.
Сега Русия заплашва американската индо-тихоокеанска тактика. Накрая Русия унищожи „ азиатското НАТО ", което Съединени американски щати се опитваха да основат против Китай. Под въздействието на Русия Индия не даде зелена светлина на плана, който беше подсилен от Япония и Австралия. По този метод, след Близкия изток и Източна Европа, Русия лишава Съединени американски щати и от военния и политически самоконтрол в Югоизточна и Източна Азия и в Тихоокеанския район.
По-специално, в Тихоокеанския район, който явно се трансформира в главния фронт на новата световна борба, Русия още веднъж предприе офанзива, която промени салдото против Съединени американски щати. Русия стартира да оборудва своя Тихоокеански флот със свръхзвукови ракети „ Калибър “ с обхват от 3000 километра. Ръководителят на американското индо-тихоокеанско командване адмирал Фил Дейвидсън съобщи, че ракетата заплашва освен военната, само че и дипломатическата зона за маневриране на Съединени американски щати.
 Путин предложи на Байдън да продължат разговора си в директен ефир Путин предложи на Байдън да продължат разговора си в директен ефир
Президентът на Русия Владимир Путин предложи на американския президент Джо Байдън да продължат полемиките, само че онлайн и обществено, преда...
Така съветският Тихоокеански флот през 2021 година всеобщо получава тези ракети, които са сполучливо тествани в Сирия. Отбелязва се, че създаването на система за отбрана за прехващане на ракетата „ Калибър “, която лети на свръхмалка височина и е предпазена от радари и прехващачи, ще коства на Съединени американски щати 460 милиарда $ и 20 години. От този миг нататък с този ход на Русия завърши свободата на корабоплаването (FON) на Съединени американски щати в Тихия океан. Съединените щати към този момент не могат свободно да работят в океаните по метода, по който желаят.
Русия, преследвайки тактика за подкопаване на военната надмощие и агресия на Съединени американски щати, продължава да трансферира модерните си оръжия като S-400 и S-500, както и нуклеарните енергийни технологии на страни като Индия, Иран, Северна Корея, Китай, Египет, Саудитска Арабия, Турция. Русия, основана в сирийското пристанище Тартус, е подписала съглашение със Судан за военноморска база за 25 години. Москва, която се стреми да усили активността си в Либия и Африка, усилва с всеки ден въздействието си в Латинска Америка, която е задният двор на Съединените щати.
Казва се: „ С жестокото се оправят безмилостните “ . А Русия, действайки в сходство с манихейската логичност, е даже по-безпощадна от макиавелистките Съединени американски щати и реализира триумф.
Срещу всички тези оръжия, с които разполага Русия на Путин, Америка на Байдън има в ръцете си единствено реторичния коз на „ демокрацията и правата на индивида “. Всъщност Байдън, наричайки Путин „ палач “, тъй като умъртви всичките му фантазии, още веднъж призна геополитическото проваляне на Съединени американски щати.
Превод: Ганчо КАМЕНАРСКИ
 Медведев отвърна на Байдън с откъс на Фройд Медведев отвърна на Байдън с откъс на Фройд
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент и министър председател на Русия Дмитрий Медведев дефинира остро...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР