Новият политически лидер, колегата Трифонов се заял с мен колко

...
Новият политически лидер, колегата Трифонов се заял с мен колко
Коментари Харесай

Борисов: Нека да ни изчегъртат

Новият политически водач, сътрудника Трифонов се заял с мен какъв брой костват изборите. Във всички случаи са над 100 милиона лв., като задачата на изборите не е да се сформира парламент за промяна на един закон, а да има устойчиво ръководство. На него обаче очевидно над 100 милиона му се виждат малко. Демокрацията коства доста освен за изборите, само че сметнете и имунизациите за ЦИК и РИК. Сметнете и тези, които ги поставяха. Ананиев ме подсети, по 10 лв. на ваксина. Това изясни министър председателят в оставка Бойко Борисов на национално заседание на ГЕРБ.

" Ние не допуснахме и по време на гръцката и международна рецесия да пострадат нашите банки и институции, справихме се и тръгнахме нагоре. Не допуснахме и тоталното затваряне по време на пандемията. Не инцидентно Костадин Ангелов ми го искахте за лидер на всеки един град в листите ", сподели още Борисов.

" Виждате една дума " чегъртане " по какъв начин възпалява хората. Нека да ни изчегъртат, да забележим по какъв начин става. Най-лесно се вършат митинги. Видяха в този момент, че нито ние можем, нито те могат, макар че те имаха 165 депутата и да не спорим за изразходваните пари за изборите ", съобщи Борисов и още веднъж заприказва за проблемите с машинното гласоподаване.

" Изводът е, че няма гаранция за вота. Немците, които са свръх дисциплинирани се отхвърлят от това. Холандия също се отхвърли, само че тук очевидно има друга цел. Нашите представители в комисиите да броят деликатно и да внимават какво ще се прави с машините, тъй като ги виждам по какъв начин лъжат за една декларация. Ако Дани Митов не се беше зачел, ей по този начин щеше да мине ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР