Новият пакет от американска военна помощ за Киев на стойност

...
Новият пакет от американска военна помощ за Киев на стойност
Коментари Харесай

Русия: САЩ продължават да наливат масло в огъня

Новият пакет от американска военна помощ за Киев на стойност 1 милиарда $ удостоверява, че Съединени американски щати нямат желание да спомагат за спокойно споразумяване на рецесията в Украйна, а желаят да удължат спора. Посланикът на Русия в Съединени американски щати, Анатолий Антонов съобщи това в понеделник, съобщи dariknews.bg.

" Вашингтон продължава да налива масло в огъня на украинския спор. Отпускането на спомагателни 1 милиард $ за тази цел удостоверява, че Съединени американски щати не имат намерение да се вслушат в гласа на разсъдъка и няма да допринесат за мирното разрешаване на рецесията. На този декор изказванията на представители на администрацията, че доставките на военни артикули ще укрепят позициите на Киев на " евентуалната " маса за договаряния, наподобяват изключително цинични. Не е ясно по какъв начин може да се приказва за разговор в миг, когато единствената цел на Съединени американски щати е да протакат спора колкото се може повече ", съобщи Антонов, представен от пресслужбата на посолството в канала си в Telegram.

Според него Съединени американски щати от ден на ден се въвличат в спора в Украйна, приближавайки се до рискова граница в борбата с Русия.

" Късогледите ходове на Вашингтон основават заблуда у безскрупулните фигури в Киев за опция да " изтощят " Русия и да завоюват на бойното поле. В резултат на това броят на жертвите на авантюристичната политика на ръководещата класа в Украйна нараства. Съединените американски щати от ден на ден се въвличат в спора, приближавайки се до рискова граница в борбата си с Руската федерация. Подобна линия няма да способства за мира и сигурността и единствено ще удължи мъката на украинския режим ", сподели Антонов.

" Развиващите се страни следят политиката на Вашингтон във връзка с Украйна с изненада и недоумение ", добави съветският дипломат Антонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР