Новият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Хaланд не скри радостта

...
Новият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Хaланд не скри радостта
Коментари Харесай

Хaланд: Ето затова дойдох в Манчестър Сити

Новият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Хaланд не скри насладата си, откакто означи първия си хеттрик за клуба при успеха над Кристъл Палас вкъщи в мач от четвъртия кръг на Висшата лига.

" Гражданите " изоставаха с 0:2 на почивката, само че стигнаха до цялостен поврат през второто полувреме, като с съществена заслуга бе 22-годишният Холанд, който наниза три бързи гола. " Точно по тази причина съм тук, с цел да обръщам такива мачове, когато сме в сложна позиция. Сами може да видите, че се любувам на играта си на терена и чувствам връзка със съотборниците си. Разбира се, това лишава време, само че знам, че ще нещата ще станат даже по-добре и това е хубаво усеща ", разяснява норвежецът след триумфа.

" Вкарваме доста голове, само че в този момент имаме проблем, че позволяваме доста. Имахме шанс да обърнем този мач. В предишното щяхме да загубим този мач, Висшата лига не чака никого, тимовете са доста мощни, в случай че изостанеш в точките, няма по какъв начин да се върнеш ", сподели мениджърът на Сити Пеп Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР