Новият мини-сериал Good Omens на Amazon се подготвя вече от

...
Новият мини-сериал Good Omens на Amazon се подготвя вече от
Коментари Харесай

Бенедикт Къмбърбач ще играе Сатаната в нов сериал на Amazon

Новият мини-сериал Good Omens на Amazon се приготвя към този момент от известно време и в този момент знаем кой ще бъде неговата звезда. Режисьорът Нийл Гаймън разкри, че британският артист Бенедикт Къмбърбач е притеглен към плана за най-малко един епизод. Звездата от Sherlock ще се появи в шестия епизод в нетипична роля: гигантска анимирана версия на Сатаната.
Освен Бенедикт Къмбърбач, в Good Omens ще вземат участие още Майкъл Шийн и Дейвид Тенант. Очаквайте още да видите къси появи от добре познати артисти като Ник Оферман, Джон Хам и Джак Уайтхол. Франсис Макдормънд пък ще бъде в ролята на Бог.

Good Omens е основан на едноименния разказ на Гаймън и Тери Пратчет и споделя историята на човечеството, което чака Деня на страшния съд на ръба на световния апокалипсис. Гаймън към този момент направи Lucifer за FOX и American Gods за Starz. Шоуто ще бъде от шест епизода и в началото се очакваше още предходната година.

Вместо това, в този момент ще го забележим от 31 май като следващата сериозна самодейност на колоса в развлекателния бизнес.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР