Новият мандат започва след една нелека кампания. Ния я приехме

...
Новият мандат започва след една нелека кампания. Ния я приехме
Коментари Харесай

Групата на ГЕРБ в СОС: Ще защитаваме приоритетите, които ни посочиха софиянци

Новият мандат стартира след една нелека акция. Ния я приехме като една акция на достойнството, тъй като трябваше да запазим човешкото си лице, да не отстъпваме от дясно-консервативната си ориентировка.

Това сподели по време на първото съвещание на новия Столичен общински съвет общинският консултант от ГЕРБ Малина Едрева, съобщи Новини бг.

Паметно ВИДЕО: Йорданка Фандъкова и новите общинари поставиха клетва СНИМКИ

Искам да се обърна към всеки, който ни поддържа.

Искам да благодаря на хората, които не повярваха на следващия кандидат за избавител. Никой не може да има претенциии, че има поддръжката им.

Тя би трябвало да се заслужи. Поуките от акцията са, че хората в София са прагматични и интелигентни - те нямат време за опити, съобщи Едрева.

Първата тирада на Фандъкова след старта на четвъртия й мандат като кмет на София

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили като група, получила най-голямо доверие, сме наясно, че носим и най-голямата отговорност. Истинската работа е тук.

Тук сме да пазиме целите, които ни показаха софиянци, само че и полезностите на нашия град, и най-много напредъка на всички софиянци – от център и външна страна.

Ако успеем да реализираме това, след 4 година ще имаме удовлетворението, че сме запазили чисто лице, сподели още Малина Едрева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР