Старши треньорът на ПАОК (Солун) Разван Луческу има сериозни притеснения

...
Старши треньорът на ПАОК (Солун) Разван Луческу има сериозни притеснения
Коментари Харесай

Кирил Десподов е застрашен от наказание

Старши треньорът на ПАОК (Солун) Разван Луческу има съществени терзания и алтернативи преди утрешния мач с Панатинайкос от предпоследния 9-и кръг на шампионския плейоф в Гърция. " Двуглавият орел " от Севера, както е именуван този тим, победи с 2:0 Олимпиакос в неделя и се върна на точка от върха. Но Щефан Шваб, Брандън Томас и Кирил Десподов получиха картони в неделното дерби, което значи, че в отбора имат общо шестима играчи на лимита на наказването за един мач.

Другите трима са Баба Рахман, Йони Ото и централният бранител, Константинос Кулиеракис. И в случай че някой от изброените шестима получи жълт картон на следващия ден против Панатинайкос, ще пропусне последната среща, а тя е посещение на градския противник Арис на стадион " Клеантис Викелидис ". Именно в тази среща може да се реши и купата.

Разван Луческу ще би трябвало да вземе решение по какъв начин ще разпредели състава за двата мача, като положителната вест е, че най-малко няма контузени и заболели в групата. Тренировката е от 19.00 часа въз основата на ПАОК в селцето Неа Месемврия, след което ще стане ясна и групата за мача.

Българското крило получи травма в гърба преди мача с Олимпиакос, което лимитира присъединяване му във въпросната среща. Той влезе като промяна в 75-ата минута на мястото на Андрия Живкович и беше глобен от съдията Вили Делажо (Франция) във 2-ата минута на добавеното време.

След 34 кръга АЕК води в класирането със 75 точки, следван от ПАОК със 74. Третото място е за Панатинайкос сега, който има 71, а еврофиналистът Олимпиакос е 4-и със 71.
 ПАОК резервира шансове за купата в Гърция след победа над Олимпиакос, Десподов влезе като запаса
ПАОК резервира шансове за купата в Гърция след победа над Олимпиакос, Десподов влезе като запаса

" Двуглавите орли " се постановиха с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР