Манчестър Юнайтед и Челси щяха да бъдат в борбата за

...
Манчестър Юнайтед и Челси щяха да бъдат в борбата за
Коментари Харесай

Гуардиола: Успехът на Манчестър Сити не се дължи на пари

Манчестър Юнайтед и Челси щяха да бъдат в битката за купата дружно с Манчестър Сити и Арсенал, в случай че триумфът във футбола се дължеше единствено на парите. Това мнение изрази мениджърът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола. Испанският експерт не е склонен, че триумфите на играчите му стартират да стават отегчителни и е безапелационен, че парите не подсигуряват трофеи.

Манчестър Сити е на две победи от четвърта поредна купа във Висшата лига, като също така могат да станат първият тим, който печели дубъл – купа и ФА Къп, в две поредни години.

Възпитаниците на Гуардиола довечера гостуват на Тотнъм, като се намират в серия от 21 дуела без загуба. И макар, че Сити към момента нямат осъществен гол на новия стадион на Тотнъм малко на брой имат вяра, че „ жителите “ ще изгубят точки довечера.

„ Не е скучно. Трудно е “, разяснява Гуардиола по отношение на триумфите на родна сцена на Сити.

„ Преди бяха парите. По тази причина Манчестър Юнайтед трябваше да завоюват всички трофеи. Челси също. Арсенал също. Защото през последните 5 години те похарчиха доста повече от нас. Те трябваше да печелят всичко, само че не са там “, разяснява Гуардиола пред „ Би Би Си “.

„ Това е повода Жирона да се класират за Шампионската лига за идващия сезон и Лестър да побеждават с купата в Англия “, сподели още испанският експерт.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР