Новият флагман на Apple, юбилейният iPhone X, обявен тази седмица,

...
Новият флагман на Apple, юбилейният iPhone X, обявен тази седмица,
Коментари Харесай

Голата истина! Ето колко струват карантиите на iPhone X, за който ще се бръкнете най-малко 1000 долара

Новият флагман на Apple, юбилейният iPhone X, разгласен тази седмица, ще се продава от началото на ноември на цена от 999 $. Специалистите по епълски устройства побързаха да изчислят цената на съставените елементи на устройството, която се оказва над два пъти по-ниска.
Сумарната стойност на съставените елементи, от които е изработен iPhone X, възлиза на 412,75 $ за разновидността с 256GB памет, сочи обява на китайския запас ichunt.com, представен от technews.bg. Най-скъп е OLED екранът с диагонал 5,8 инча, създаден от Samsung – той коства 80 $.

Следващият безценен съставен елемент е флаш паметта, която се прави оценка от специалистите на 45 $, а 3-те гигабайта оперативна памет костват 24 $. Прословутият 10-нанометров чип Apple A11 Bionic, създаден от TSMC, коства 26 $ на Apple, до момента в който 3D датчикът коства 25 $, а стъклото за лицевия панел прибавя още 18 $, написа Трафик нюз бг.

В сумарната стойност не влизат разноските за произвеждане, логистика, проучвания и разработки, прецизира китайският източник. Предварителните поръчки за iPhone X стартират на 27 октомври, като версията с 64GB памет ще коства 999 $, а моделът с 256GB ще се предлага за 1099 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР