Новият член на Югозападна Трета лига Перун от град Кресна

...
Новият член на Югозападна Трета лига Перун от град Кресна
Коментари Харесай

Бивш голмайстор на Б група пое Перун

Новият член на Югозападна Трета лига Перун от град Кресна към този момент има треньор, който ще води футболистите през новото състезание. Това е Атанас Николов, роден в Кресна, само че кариерата му напълно е обвързвана с Пирин (Благоевград) и Доростол (Силистра). Стартът на лятната подготовка ще бъде на 24 юни на градския стадион в Кресна.

Засега всички футболисти, които са с принос за влизането на тима в трета лига, ще облекат подготвителния екип. Ще има и 4-5 момчета, минали през ДЮШ на Пирин (Благоевград). Селекцията на Перун ще бъде най-вече с футболисти от региона. За привличане на гръмки имена не може да се приказва, тъй като клубът е с стеснен бюджет и ще акцентира повече на локалните гении. Предстои и сериозен диалог с досегашните футболисти, които са работещи.

Ще останат единствено тези, които ще могат да се явяват постоянно на тренировките под управлението на новия си ментор Атанас Николов, който до момента работеше в школата на " орлетата ". Общо в шест контролни срещи ще тества наличните си футболисти старши треньорът на Перун. Засега е ясна единствено една - тази против различен дилетант в тази дивизия - ФК Кюстендил, която ще се играе на 6 юли. Все още няма изясненост за мястото и часа за провеждането на тази контрола. Останалите контролни мачове ще се уреждат в придвижване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР