Новият член на Първа лига Арда Кърджали започна подготовка за

...
Новият член на Първа лига Арда Кърджали започна подготовка за
Коментари Харесай

Арда започна с един нов

Новият член на Първа лига Арда Кърджали стартира подготовка за историческото си първо присъединяване измежду елита на българския футбол. Наставникът Стамен Белчев събра футболистите, които през вчерашния ден и през днешния ден минават медицински прегледи. По-късно групата отпътува за Банско, където ще продължи първата част от своята подготовка. Там футболистите ще бъдат настанени в супер първокласния комплекс "Катарино СПА ", където ще имат на разположение най-хубавите условия за подготовка и възобновяване.

До този миг Арда публично има подписан контракт с един състезател. Това е вратарят Николай Банков, който идва от Ботев Враца.

Той преди този момент е носил екипите на Спартак Варна, Миньор Перник, Хасково, Пирин Благоевград, Добруджа и Локомотив Горна Оряховица. Банков има и къс престой в полския Рух Хожув. Роден е на 19 ноември 1990г. Очаква се до края на седмицата към тима да се причислят още двама футболисти.

В Банско новакът в Първа лига ще остане до 29 юни и ще изиграе две контроли. Първата е на 22 юни с Поморие, а втората е планувана за 26 юни с румънския Академика Клинчени, който от тази година ще играе в Първа румънска лига. Третата инспекция на Арда ще е на 29 юни против Ботев Пловдив, като срещата ще се играе на стадиона в Коматево. Тимът ще бъде публично показан пред почитателите на 6 юли в Кърджали с мач против Ботев Гълъбово.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР