Генералният спонсор на Левски обяви, че опрощава дълг на клуба,

...
Генералният спонсор на Левски обяви, че опрощава дълг на клуба,
Коментари Харесай

Спонсорът на Левски опрости дългове на клуба

Генералният спонсор на " Левски " разгласи, че опрощава дълг на клуба, обвързван с консултански контракт. От компанията оповестиха още, е усилват повече от два пъти сумата по спонсорския контракт за оставащия период на действието му.

 

Съобщението:

 

„ Официално известие от Мило Борисов, мажоритарен притежател на спонсора на ПФК Левски

 

Скъпи последователи на ПФК Левски,

 

изминаха съвсем 3 години от момента, в който започнахме да работим с ПФК Левски и да спомагаме освен в качеството на спонсор,  само че и като бизнес съветник на клуба. Съвместно с управлението на Левски за  този интервал успяхме да реализираме доста значима цел – финансовото стабилизиране на клуба и изплащането на главната част от насъбраните в предишното отговорности към Национална агенция за приходите и към трети лица, от които зависеше лицензът и активността на клуба.

 

Радвам се, че в този момент, в навечерието на 110-годишнината на клуба, можем с задоволство да споделим с Вас, че сме удовлетворени от постигнатото във финансов и административен проект и завършваме с триумф нашата задача като бизнес съветник. Работата ни през тези години наложи да създадем от наша страна обилни финансови вложения в полза на Левски, които в този момент опрощаваме и отписваме. Така ПФК Левски няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас.

 

За мен, както и за нашия екип, бе наслаждение да работим в качеството на съветник с имена като Станимир Стоилов, Ивайло Ивков, Даниел Боримиров, Антон Краус, Николай Костов, Христо Йовов и, несъмнено, Наско Сираков и Ви уверяваме, че ще продължим работа с актуалното управление на клуба и ще вършим всичко за триумфа на Левски в качеството си на спонсор, какъвто оставаме.

 

Искам да потвърдя, че нашето сдружение усилва повече от два пъти сумата по спонсорския контракт за оставащия период на действието му.

Надяваме се, че посредством това в допълнение финансиране ПФК Левски ще може през новия сезон да направи добра селекция и да заеме още веднъж заслуженото си място на водач във футбола в България “.

 

 

Източник Труд

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР