Новият български филм Като за последно на режисьора Ивайло Пенчев

...
Новият български филм Като за последно на режисьора Ивайло Пенчев
Коментари Харесай

Като за последно с Мария Бакалова ще има премиера по време на София филм фест

Новият български филм " Като за последно " на режисьора Ивайло Пенчев ще показан премиерно в столицата по време на 25-ия " София филм фест ", оповестиха от " Арт фест ".

Една от основните функции в лентата е поверена на младата българска актриса Мария Бакалова, която неотдавна бе номинирана за " Златен глобус ", поради присъединяване ѝ в " Борат 2 " (2020).

Ивайло Пенчев добавя, че работата на Бакалова в продукцията е преди да стартират фотосите на " Борат 2 ". " Изключително леко се работи с Мария, споделя Пенчев. Тя е надарено момиче. Яви се на кастинг в огромна конкуренция, само че в нея аз открих един характерен сексапил - не толкоз физическата хубост, колкото вътрешен подтик, нематериалност, има извънредно покъртителен взор. Има нещо извънредно в нея, което на мен персонално доста ми хареса ".

Един от основните герои в " Като за последно " е възрастен, богат и прочут публицист, който предлага на младо момиче, изпаднало в неволя, да се омъжи за него. Това поражда поредност от комично-драматични събития, неуместни прекарвания на морския бряг, които разкриват човешките взаимоотношения.

" Рецептата за добър филм е да има история и тази история да бъде добре разказана, споделя Пенчев. Рецептата е хората, които гледат историята, да си зададат въпроси, даже и да не намерят отговори във кино лентата. И да остане някакво възприятие у феновете, и то да бъде позитивно. Много ми се ще моите фенове да излизат от кино лентата с усмивка ".

Участват още Васил Банов (в ролята на писателя), Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов, Тони Минасян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР