Новият български филм Голата истина за група Жигули тръгна по

...
Новият български филм Голата истина за група Жигули тръгна по
Коментари Харесай

Група "Жигули" прегази Годзила и Конг

Новият български филм " Голата истина за група " Жигули " потегли по кината с мощен зрителски интерес, макар че визитите бяха лимитирани до 30% от вместимостта на салоните (от през вчерашния ден са разрешени 50 на сто). Днес бяха показани първите сборове от билети на музикалната комедия, режисирана от Виктор Божинов. Само за уикенда и трите си премиерни прожекции филмът е бил гледан от 17 826 фенове. Числото е доста почтено даже за естествени условия, без зараза - а в изискванията на рестрикции и дълго затваряне на кината, подобен боксофис у нас не е имало от повече от 1 година.

Резултатът на " Голата истина за група " Жигули " е напряко пагубен по отношение на холивудския шлагер, с който той се състезава. Също премиерният " Годзила против Конг " има едвам 6655 фенове, въпреки да се радва на забележителен интерес и следепидемични върхове в Съединени американски щати, Китай и други страни по света (до момента е спечелил 390 милиона $, което е в пъти повече от всеки различен филм от март 2020 година насам). 

„ Изключително сме щастливи от триумфа. Благодарим на феновете за доверието и се надяваме, откакто потенциалът на киносалоните е към този момент на 50%, от ден на ден хора да могат да гледат кино лентата “, споделя режисьорът Виктор Божинов. Предишният негов филм " Възвишение ", по романа на Милен Русков, бе гледан от над 140 000 души след премиерата си през 2017 година

" Голата истина за група " Жигули "  е с присъединяване на обичани родни актьори като Михаил Билалов, Филип Аврамов, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Димитър Рачков, Август Попов и др. Песните, особено записани и изпълнени за кино лентата, са на Петър Дундаков и Георги Георгиев от група " Остава ", а саундтракът може да се откри във всички онлайн платформи, както и на физически притежател в книжарниците.

Привлекателността на кино лентата за необятната публика бе планувана още предходната седмица в " Сега ", а сюжетът споделя за шестима някогашни музиканти, които би трябвало да преодолеят старите вражди и да се съберат отново след 30 години. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР