Новите технологии, разбира се, са страхотни. Но не всички шофьори

...
Новите технологии, разбира се, са страхотни. Но не всички шофьори
Коментари Харесай

Официално: Volkswagen връща стария волан на новите си модели

Новите технологии, несъмнено, са страхотни. Но не всички водачи са подготвени да се откажат от нормалните функционалности, които работят добре и не провокират недоволства, с цел да задоволят актуалните разработки.

Ето за какво от време на време производителите би трябвало да изоставят новото и да се върнат към добре познатото остаряло. Точно това се случи с компанията Volkswagen. По-специално, с нейните кормила със сензорни бутони, които бяха остро подложени на критика от потребителите.

Недоволството доближи такова равнище, че клиентите започнаха да желаят връщането на кормилото с естествени бутони. Хубавото е, че управлението в лицето на шефа на марката Томас Шефир не реши да спори с клиентите и сподели, че е подготвен да реши казуса.
Сега се появи публична информация от марката, от която излиза наяве, че в напълно близко бъдеще Volkswagen ще промени дизайна на кормилото, като той ще е подобен с добре познатият ни от предходните модели.
Новият Golf ще бъде първият, който ще се отърве от сензорния панел и ще получи кормило с физически бутони, като това ще стане още от началото на идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР