Новите са вълнуващи. Когато някой мъж ни ухажва и ни

...
Новите са вълнуващи. Когато някой мъж ни ухажва и ни
Коментари Харесай

13 признака на похот и страст, но не и на любов

Новите са вълнуващи. Когато някой мъж ни ухажва и ни демонстрира цялото си внимание, това ни ласкае и повдига самочувствието. Много дами бъркат пристрастеността и похотта на мъжете с обич. Всички дребни и огромни жестове могат да ви накарат да се влюбите в мъжа, с който се срещате, само че той да не изпитва същото към вас.

Ако желаете обвързване, а все нещо пречи на връзката ви да се развие и задълбочи, доста евентуално е сътрудникът ви да изпитва и към вас, само че не и обич.

Привличането и химията са значими за една връзка, само че в случай че връзките останат единствено на това равнище, те мъчно могат да се дефинират като обич. Съществуват признаци, които издават дали това, което изпитва мъжът към вас е или чисто и просто и физическо привличане.

Кои са признаците на и пристрастеност, а не на обич?

1. Той придвижва нещата доста бързо напред – изпраща ви до у дома, ухажва ви, изпраща ви цветя, написа ви известия, само че не приказва за съществени и истински крачки напред.

2. Изглежда заинтересуван от вас, единствено когато следва да вършиме секс или ситуацията го допуска. През останалото време не ви пита по какъв начин е минал денят ви, не се интересува от вашите ползи, другари, близки, проблеми, работа.

3. Свързва се с вас в последната минута. Не можете да разчитате на дълготрайни проекти с него, тъй като все е ангажиран. Когато желае да се видите ви го оповестява в последния миг.

4. Има доста елементи от живота му, които не познавате.

5. Семейството и приятелите му не са част от срещите ви. Никога не ви среща с тях. Отбягва въпроса, когато го попитате.

6. Не се открива прочувствено пред вас. Старае се да е по-дистанциран.

7. Много е припрян. Притиска ви за всякакви неща. Не желае да чака да станете подготвена. Настоява нещата да се случват, когато той желае и е подготвен.

8. Не прави проекти за бъдещето, изключително такива, които включват вас.

10. Споровете и споровете ви в никакъв случай не стигат до решение.

11. Не е любопитен към вас. Не ви разпитва за предишното ви, за това какво харесвате, за това с кого излизате и с кого поддържате връзка, когато не сте дружно, написа " Аз-жената.бг ".

12. Не желае да се оправя с възприятията и страстите ви, най-много когато сте ядосани. Оставя ви да се оправяте сами, да се успокоите сами и чак тогава се появява отново.

13. Усещате, че в никакъв случай не е изцяло откровен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР