Съществуват различни дребни елементи, които извънредно силно и правят секса

...
Съществуват различни дребни елементи, които извънредно силно и правят секса
Коментари Харесай

Малките неща, които възбуждат мъжете

Съществуват разнообразни дребни детайли, които изключително мощно и вършат секса паметен. Те са изключително елементарни и лесни за осъществяване, ето за какво съветваме всяка дама да се възползва от тях. Със сигурност ще остане удовлетворен!

Инициатива

Мъжете са ловци по природа, само че пък егото им е свръх предостатъчно, когато дамата понякога започва любовните милувки първа.

Спонтанност

Повечето мъже супер доста се вълнуват от концепцията за импровизиран секс. Например в колата или пък да го разсъните с френска обич. Много е сладко, когато е ненадейно. Със сигурност ще забележите какъв брой по-първичен, само че и буен ще бъде той.
свързани новини30913на 11.01.2018179299на 14.07.2014
Аромат

Нежността и приятният мирис на женската кожа постоянно ще работи възбуждащо на мъжете. При това и оставя спомен, при мисълта за които, той дълго време ще усеща сладка тръпка ниско в корема.

Контрасти

Емоционални - да вземем за образец скарали сте се, ядосана сте му, той чака мусене с дни, а внезапно му разкопчавате ризата и стартирате да го целувате буйно. Физически - промяната на интимните милувки от динамични към сластни и мудни и противоположното също доста се харесва на мъжете. Само не прекалявайте с честотата на измененията и не ги правете, когато той е тъкмо преди оргазъм.

Желание

Каквото и да вършиме, както и да го вършиме, в никакъв случай няма да има цялостен резултат, в случай че желанието ви за секс не си проличава! То е нещото, което пали и най-дълбоките мъжки пристрастености. Да вижда, че ви доставя голямо наслаждение и че го желаете с цялото си създание. Това е ключът към мъжката приятност.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР