Водещият експерт на агенцията Bloomberg, Марк Гурман продължава да разкрива

...
Водещият експерт на агенцията Bloomberg, Марк Гурман продължава да разкрива
Коментари Харесай

Какви изненади ни готви Apple тази пролет

Водещият специалист на организацията Bloomberg, Марк Гурман продължава да разкрива детайлности за идното пролетно показване на Apple. Събитието, съгласно специалиста, би трябвало да се организира през март или април тази година, като с изключение на третото потомство евтини смарт телефони iPhone SE с 5G, на презентацията ще бъде показано и идващото потомство компютри iMac.

Следващата аналитична записка на Гурман е отдадена на бъдещия iMac Pro (2022) и приказва за предстоящите промени в дизайна на компютрите и актуализирането на техническите им параметри.

Според информацията, новият iMac Pro (2022) ще употребява дизайн, сходен на базовия iMac, захранван от процесори Apple M1. Компютърът ще получи екран с диагонал 27 инча. В същото време анализаторът счита, че Apple ще понижи разнообразието от цветове за корпуса на компютъра и ще направи iMac Pro " по-официален ". Предполага се, че дисплеят може да получи мини-LED матрица с периодичност на освежаване от 120 Hz.

Анализаторът на Bloomberg също по този начин допусна, че iMac Pro (2022) ще бъде пуснат в няколко версии, които ще се разграничават по процесори (M1 Pro или M1 Max), количеството RAM и непрекъснатата памет. Заедно с iMac Pro (2022) и iPhone SE с 5G, Apple възнамерява да покаже обновените слушалки AirPods Pro 2, процесорите Apple M2 и обновени модели на таблета iPad Air - всичко това на пролетното показване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР