Новите 20 пристигат с една вълнуваща година – година на

...
Новите 20 пристигат с една вълнуваща година – година на
Коментари Харесай

Сатурн и Плутон в съвпад на 12 януари – време е за промяна!

Новите 20 идват с една вълнуваща година – година на положителни благоприятни условия, само че и не малко провокации. На 12 януари ще станем очевидци на съответствува на планетата на структурата и йерархията - Сатурн с властта и силата на Плутон, а персоналните планети – Меркурий, Венера и Марс, ще бъдат ретроградни през разнообразни интервали , които ще ни предизвикат да се обърнем към себе си и да разберем кое е това, което би трябвало да променим, с цел да се хармонизираме с външния свят. Малко по-късно ще се реализира още един важен съвпад – този на Юпитер и Плутон. Ще бъдем подтиквани да вършим промени, да оставим някои от моделите, които не ни обслужват и да създадем още една стъпка в духовното и общественото ни развиване.

Кога и кои планети ще бъдат ретроградни през 2020 >>>

 Меркурий Thinkstock

На 12 януари Сатурн и Плутон ще образуват съвпад, който за финален път е следен през 1982-83 година За тези, които помнят събития от този интервал на живота си ще бъде потребно да помислят какво се е случвало тогава и дали има тематика, която има потребност от преосмисляне или нов метод. Съвпадът на двете планети, известни със сериозния си и бездънен темперамент, ще се случи в знака на Козирога, който изисква да проявим воля и резистентност. За някои това ще бъде миг, в който да се разделят с всичко ненужно и излишно. За други – съвпадът ще даде опция за създаване на основи за ново начинание. Най-важното е да знаем, че нещата ще стават постепенно, само че устойчиво, изисквайки нашата сила и централизация.

Трите зодии, които ще имат шанс в интервала 7-17 януари >>>

 планета космос хороскоп астрология зодия Thinkstock
 image2_16x9.png 3-те зодии, които ще забогатеят през 2020-та На фокус
Твърде допустимо е планетите, свързани със структурата, с отговорностите, с лидерските качества, да ни дадат кураж в бизнес делата и стартирането на нови инициативи. Нека обаче не забравяме нужните качества, които да заимстваме от тези планети, като вътрешна резистентност, религия в собстените сили. Към съответствува в Козирог се причислява и Юпитер, който в земния знак търси рационален метод, само че е подготвен да поддържа израстването на личността. Определян като кармичен съвпад, това събитие ни припомня за измененията и транформациите на мозъка, които са нужни за образуването на обществото след повече от три десетилетия.

Космическото събитие ще се случи броени дни след полусенчестото лунно затъмнение в Рак, което ще потърси детето в нас, както и баланс сред отговорността и прочувствената ни страна. Периодът е подобаващ да се освободим от страховете и да продължим самоуверено напред. Съвпадът ще се отрази на всички зодиакални знаци, само че най-осезаемо ще повлияе на представителите на съществените знаци Козирог, Рак, Овен и Везни.

Астрологичните пророчества за 2020 година за другите зодии >>>

 планета космос хороскоп астрология зодия Thinkstock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР