Новината за задържането на Бойко Борисов обиколи и световните медии.

...
Новината за задържането на Бойко Борисов обиколи и световните медии.
Коментари Харесай

Световните медии за показните арести у нас

Новината за задържането на Бойко Борисов обиколи и международните медии. Реакциите събра Българска национална телевизия.

Бившият министър-председател на България и водач на най-голямата опозиционна партия ГЕРБ Бойко Борисов беше арестуван късно в четвъртък в границите на полицейска интервенция, обвързвана с следствия на Прокуратурата на Европейски Съюз, гласи информацията на " Ройтерс ".

Oт " Дойче Веле показват ": " Бившият български министър председател Бойко Борисов е арестуван по съмнение за корист с еврофондове. Полицията извърши няколко ареста след следствие на 120 случая на измами, свързани благодарение на Европейски Съюз ".

Българската полиция задържа някогашния министър председател Борисов след следствие на Европейски Съюз, пък е заглавието във " Вашингтон пост ". Така е озаглавена и публикация на европейското издание " Политико ".

Споменават се детайлности към снощните събития. Повечето изявления загатват посланието на министър председател Кирил Петков във " Facebook ", че никой не е над закона, както и че страната ни е била посетена от Европейския основен прокурор Лаура Кьовеши.

Новината е намерила място и в съветските осведомителни организации ТАСС и РИА " Новости ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР