Новината, че Доналд Тръмп ще създаде своя собствена социална мрежа

...
Новината, че Доналд Тръмп ще създаде своя собствена социална мрежа
Коментари Харесай

Световна констипация: „Специалната“ истина на Доналд Тръмп

Новината, че Доналд Тръмп ще сътвори своя лична обществена мрежа – Truth Social, за правдива информация и открит разговор в цифровото пространство, възпламени и болести с възторг другояче спихналите се редици на „ Тръмп общество за България “, както и борците против медицинския фашизъм и маските. Съобщението внезапно окуражи производителите и продавачите на белина, че ще вдигнат продажбите на своя артикул, чийто вътрешен банкет бе общопризнат от някогашния президент на Съединени американски щати като здравословен вид за справяне с коронавирус пандемията.

Новината зарадва и публицистите от дребното оживели български демократични издания – ПИК, Блиц, Петел, Шрапнел, Кукундрел и други, че най-накрая ще могат да популяризират правилни, правдиви и тествани вести за световната политика, както и за ставащото в Съединените американски щати, където властта бе безогледно заграбена благодарение на машинен избор и гласоподаване по пощата от Дементния президент, джендърите и цветнокожите.

“Вече писах на моя другар Доналд, че ще му изпратя цялостна информация за спомагателните 228 машини за гласоподаване, с които Радев, Кирчо и либералите желаят да манипулират изборите, с цел да я разгласява в Truth Social “, заяви водачът на ГЕРБ, Бойко Борисов. „ Доналд даде обещание да разгласява и сателитни фотоси, на които се вижда по какъв начин Бойко Рашков, маскиран като къртица, копае под автомагистрала Хемус, с цел да провокира свлачище и унищожи 600 метра приключена от мен пътна настилка. “

Очакванията са новата обществена медия да притегли за свои репортери от България потвърдени журналистически пера в лицето на Николай Бареков, Илияна Беновска, както и цялата редакция на Агенция ПИК. Алтернатива на враждебната медийна реалност у нас ще дават рубриките „ Нас аленото знаме роди ни “ на радиожурналиста Петър Волгин и „ Говорит Москва “ на Светлана Шаренкова.

„ Оранжево небето, оранжево тупето “ ще се назовава рубриката за специфичните връзки сред Доналд Тръмп и английският министър председател Борис Джонсън, а поредност от видео материали „ Глобален пинг-понг “ ще споделя за дружбата на Доналд Тръмп с водача на Северна Корея – Ким Чен Ун. Рубриката „ Кой-по-по-най “ ще е отдадена на дружеските връзки сред Доналд Тръмп и президента на Русия Владимир Путин.

„ Мелания от заран до мрак “ ще се назовава пък елит предаването за всекидневието на някогашната Първа дама на Америка, в което стилният корифей професор Любо Стойков ще дискутира с водещата Петя Дикова последните трендове в тоалетите на Мелания Тръмп и ще споделя най-новото в облеклото на българската първа лейди Деси Радева - при положение, че Радев бъде избран отново, както май-май се обрисува.

 

Автор: Мавро Василис,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР