Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка

...
Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка
Коментари Харесай

Проговориха лекарите от Спешна помощ, изпратени да спасяват Викторио и малката Никол

Нови разкрития по двойното ликвидиране на едногодишното бебе и майка му Дарина. Имало ли е късмет за дребното момиче и какви са били първите думи на бащата, откакто е натиснал спусъка?

Д-р Марчел Стефанов и доктор Емил Тарашоев са на чело на медицинските екипи, които се отзовават на сигнала за простреляните едногодишно бебе и Викторио Александров. Първо кола за спешна помощ викат за момиченцето. По думите на лекарите положението на бебето е било извънредно тежко. „ От време на време проплакваше и имаше някакво непринудено дишане. Каквото зависеше от нас, го направихме, само че има положение, в което каквото и да направиш, не можеш да окажеш помощ. Това е медицината”, споделя пред камерата на Нова телевизия доктор Тарашоев.

Когато потеглят към адреса, всички от медицинския екип знаели за убийството в столичния квартал „ Надежда”, само че не предполагали, че точно детето на тази жена се нуждае от помощ.

Вторият екип, изпратен за бащата, идва две минути след първия. „ Полицаите ни обясниха, че това е индивидът, прострелял жена си по-рано и избягал с детето. Когато го качихме, той промърмори: „ Прострелях детето, прострелях детето два пъти”. След това стартира да прави гърчове”, споделя доктор Стефанов.

Викторио оцелява, само че бебето не. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял. Нито по 23-годишната Дарина, нито по едногодишното им дете. Днес Дарина и едногодишната ѝ щерка бяха изпратени от стотици хора в последния им път.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР