Нови мебели са поставени в залите за заминаващи на Терминал

...
Нови мебели са поставени в залите за заминаващи на Терминал
Коментари Харесай

Терминал 2 се обнови с преместваеми мебели

Нови мебели са сложени в залите за заминаващи на Терминал 2, оповестиха от летище София. Новата покъщнина е модулна и разрешава разбъркване. В нея има интегрирани зарядни станции, съвместими с другите типове електронни устройства. Предстои и изцяло възобновяване и разширение на комерсиалните площи, дават обещание от столичната аерогара.

За разлика от Терминал 2, Терминал 1 наподобява като оживял бомбардировка. В името на обществената отдалеченост част от седалките са свалени от металните рамки, заради което пейките не навяват никакви приятни асоциации.

От един месец всички полети, които идват в часовия диапазон 20:00-08:00 ч., се обслужват единствено на Терминал 2. Промяна няма за полетите, кацащи по разписaние преди 20:00 часа на Терминал 1. Всички бизнес полети, без значение от времето на кацане, не престават да се обслужват на Терминал 1.

Във връзка с въведената смяна е удължено работното време на безплатния междутерминален превоз. Той става денонощен, като от 20:00-08:00 ч. рейсът ще транспортира пасажерите сред двата терминала.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР