Нови консултации за кабинет с третия мандат поиска Арман Бабикян

...
Нови консултации за кабинет с третия мандат поиска Арман Бабикян
Коментари Харесай

Бабинян натиска за нови консултации за кабинет

Нови съвещания за кабинет с третия мандат изиска Арман Бабикян от " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Мисля, че едни диалози повече е по-добре, в сравнение с мълчанието и опозиционните престрелки. Трябва да се откри работещ вид, тъй че всяко ново скимване, всяко предложение, всяка стъпка може да се окаже потребна ", разяснява Бабикян пред Българска национална телевизия.

Той акцентира, че съставянето на кабинет е отговорност на партията победител и че диалози без " ИТН " са невъзможни, както и, че са имали съвпадения по политики, само че по-късно всички партии е трябвало да се преценяват с оферти от Има Такъв Народ кабинет.

След като партията му участваше в умишленото пропадане на кабинета на Има Такъв Народ с претенциите си за кадруване, през днешния ден Бабикян насочи следващи рецензии към партията на Слави Трифонов,

" Не могат да се държат като нацупени моми и единият да споделя: " Ох, аз повече няма да договарям, щото той, Иванчо, ме съобщи ". Кога се е клел в теб? Ако се беше клел в теб, нямаше да се явява настрана на избори. Така че, в случай че може, да се държат като по-възрастни. ”, сподели Бабикян. И добави: „ Вярвам, че тези хора са задоволително рационални. Ако не създадат тази крачка, значи, че не политическото безумие ги е тласнало в тази посока, а други претекстове. И тук към този момент приказваме за нещо доста съществено. Това значи, че по този начин нареченото задкулисие, за което от доста месеци приказваме насам, има сметка да няма парламент в България и старт-стоп системата на Народното събрание да бъде натискана през 10 дни, през 20 дни, през 30 дни, тъй като единственият, единственият държавен орган, който организира промени, е Народното събрание. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР