Братът на Виктория Ууд каза, че е шокиран“, когато е

...
Братът на Виктория Ууд каза, че е шокиран“, когато е
Коментари Харесай

Братът на Виктория Ууд в „шок“, след като статуята на покойната звезда се разби при катастрофа

Братът на Виктория Ууд сподели, че е „ шокиран “, когато е схванал, че скулптура в памет на починалата кралица на комедията е била разрушена нощес.

Много обичаният монумент беше повдигнат в Бъри, Голям Манчестър, през 2019 година в символ на респект към родената в Престуич актриса и комедиант, която ни донесе скъпоценни камъни, в това число Dinner Ladies и Pat and Margaret.

Наскоро оповестени фотоси демонстрират статуята, която е проектирана от Греъм Ибсън и изобразява починалата звезда, която умря през 2016 година, с микрофон в ръка, преобърната със сребърно такси, обърнато върху нея.

Сега регионът е отцепен с оранжева ограда и по-късно колата е отстранена от обекта. Инцидентът е станал вечерта на 3 юни и водачът е отишъл в болница с пострадвания без заплаха за живота, съгласно управляващите.

Говорейки за своя „ потрес “ след откриването на случая, Карл Фут-Ууд, който оказа помощ с цел да събере средства за статуята, сподели пред Manchester Evening News: „ Ужасен потрес е да ти кажат, че сестра ти е била...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР