Нови 14 двубоя от световните квалификации за Катар 2022 в

...
Нови 14 двубоя от световните квалификации за Катар 2022 в
Коментари Харесай

България излиза за честта си срещу Северна Ирландия

Нови 14 дуела от международните квалификации за Катар 2022 в зона „ Европа “ ще се изиграят през днешния ден. В група „ С “ България посреща Северна Ирландия в София. И двата тима имат единствено теоретични шансове за второто място в класирането. За да ги запазят би трябвало да победят на „ Васил Левски “, а Швейцария да не завоюва гостуването си в Литва. Иначе „ кръстоносците “ и Италия ще са сигурни за първите две позиции. В момента води европейският първенец с 14 точки, следван от Швейцария с 11 и мач по-малко. Северна Ирландия и България са с по 5 точки, а Литва има 3.

Дания може да стане вторият тим след Германия, който да се класира публично за Мондиала. " Червения динамит " ще си подсигурява първото място в група " F ", в случай че победи Австрия в Копенхаген. Равенството също може да е задоволително, в случай че в това време Шотландия не победи Фарьорските острови. В класирането датчаните са без изгубена точка с актив от 21, а Шотландия има 14.

В група " А " Сърбия и Португалия не престават борбата за първото място, само че то няма да бъде решено през днешния ден. Все отново двата отбора имат късмет да си подсигуряват публично, че ще завършат на някое от първите две места, като Сърбия ще търси победа над Азербайджан, а Португалия приема Люксембург. Западните ни съседи са с 14 точки, Роналдо и компания имат една по-малко, а трети е Люксембург с 6.

Световните квалификации през днешния ден от 21:45 часа:
Казахстан – Финландия (от 17:00 часа)
БЪЛГАРИЯ – Северна Ирландия
Португалия – Люксембург
Литва – Швейцария
Сърбия – Азербайджан
Швеция – Гърция
Израел – Молдова
Фарьорски о-ви – Шотландия
Дания – Австрия
Украйна – Босна и Херцеговина
Сан Марино – Андора
Албания – Полша
Косово – Грузия
Англия – Унгария.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР