Прекарах 30 години в проучване на това какво прави хората,

...
Прекарах 30 години в проучване на това какво прави хората,
Коментари Харесай

Фразите, които помагат за изграждането на силна психика

Прекарах 30 години в изследване на това какво прави хората, и изключително водачите, душевен мощни. По пътя открих, че човек става душевен по-силен, като упражнява уменията си в шест съществени категории: убеденост,, смелост, взимане на решение, целеустременост, положителна настройка. За задачата оказва помощ да бъдете преднамерени в това, което казвате на другите, а и на себе си. Ето няколко изречения, които оказват помощ за построяването на психическата мощ:
„ Аз съм достатъчен/достатъчна “
Твърде елементарно е човек да има тъкмо противоположното чувство. Сравняването с другите е нещо естествено и от време на време ни кара да имаме възприятието, че не сме задоволителни. Често имаме вяра, че това, което ни прави разнообразни, е спънка пред постигането на триумф, когато в реалност те могат да ни оказват помощ да реализираме нашата цел..

Единственото подходящо съпоставяне, което можете да извършите, е сред това кой сте през днешния ден и кой сте били през вчерашния ден. Единственият въпрос, който е в действителност значим, е дали се развивате или не. Психически мощните хора си припомнят за това, с цел да укрепят своята убеденост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР