Новата звезда на Барселона Антоан Гризман обяви, че няма търпение

...
Новата звезда на Барселона Антоан Гризман обяви, че няма търпение
Коментари Харесай

Гризман няма търпение да почне в Барса

Новата звезда на Барселона Антоан Гризман разгласи, че няма самообладание да играе за каталунците, на които върза текения преди година.
" Ще дам най-хубавото от себе си в тази нова глава от кариерата ми, чакам с неспокойствие да играя за клуба. Да играеш с Лионел Меси е същинска приятност ", показа международният първенец с Франция пред клубната телевизия.
" Искам да реализира огромни неща, тъй като задачите на Барселона съответстват с моите. Надявам се да ги реализираме дружно. Много съм благополучен и гладен за триумфи. Разбира с, че съм разчувствуван от обстоятелството, че ще играя с Меси. Щастлив съм. "
" Със Самуел Юмтити и Осман Дембеле се познаваме доста добре от националния тим и се намираме в отлична връзки. Надявам се дружно да реализираме огромни неща. " " Барса е популярен клуб и аз ще се опитам да го направя още по-велик. Искам да печеля доста оценки тук. Аз съм състезател, който се любува на футбола. Дано донеса доста наслада със себе си на своите съотборници и на почитателите ", добави Гризман, който е международен първенец с Франция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР