Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого, твърди

...
Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого, твърди
Коментари Харесай

Джулката избухна: Мама ми дава пари, не ме преследват лихвари!

" Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого ", твърди Джулиана Гани откакто сходни клюки от много време обикалят светските среди.

Дори се появиха информации, че цицораната е напът да си има съществени проблеми, тъй като не си е върнала дълга към лихвари. Именно с пари назаем тя демонстрирала охолния метод на живот и обикаляла света.

" Дано все по този начин нямам пари ", прибавя с усмивка и в типичния си закачлив жанр модифицираната русокоска..

" В моя живот в никакъв случай не съм дължала на никого пари, камо ли на лихвари. Слава богу, родителите ми, т.е. майка ми, тъй като татко ми е умрял, са зад тила ми. Наистина нямам такива сметки за споразумяване ", безапелационна е Гани.

Веднага след привършване на уговорките с „ Капките “ Джулиана отпраши за следващата си екзотична почивка. Тя и обичаният й Теодор забегнеха за Тунис. В Африка прекараха повече от седмица, само че в края на май се прибират.

" Починах си изцяло след " Капките ". Беше доста хубаво и топло ", признава Джулка, която няма самообладание да се нарадва на двете си деца - огромният Давид, който е плод на връзката й с предприемача Илиян Найденов, и дребният Кай от любовта й с ченгето Теодор
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР