Новата визия на холивудския актьор Никълъс Кейдж е меко казано

...
Новата визия на холивудския актьор Никълъс Кейдж е меко казано
Коментари Харесай

Новата визия на Никълъс Кейдж е втрещяваща

Новата визия на холивудския артист Никълъс Кейдж е меко казано втрещяваща.

За никого не е загадка, а и той през годините е доказвал неведнъж, че си пада по нетрадиционни хрумвания. Вероятно си спомняте, че преди време си бе купил пещера с прилепи, с цел да може да практикува спелеология гол. След това пък се снабди с двуглава змия.

Ако би трябвало да съпоставяме новата му визия с всичко това, което изброихме нагоре, тя бледнее. Но пък истината е, че визията му е открояваща се, въпреки и да не е нещо кой знае какъв брой удивително.

Няма по какъв начин Никълъс Кейдж да остане неусетен, където и да се появи в този си тип. Очевидно новата му прическа е тъкмо толкоз дива, колкото и характера му.

58-годишният артист дебютира с блестящо алена коса, съпроводена с брадичка вид " катинарче ".

Снимките с новата му визия заляха Туитър и Инстаграм. Отзивите за опита са от " страхотна алена коса " и огнени емотикони до " коза с козя брадичка ".

Въпреки, че заниманията на Кейдж са, меко казано, чудати, когато става въпрос за външния му вид, той е по-скоро традиционалист.

Обикновено в всекидневието си се придържа към присъщата си тъмна и късо подстригана коса.

Заради функциите, в които влиза обаче, той е истински хамелеон. Актьорът преобразява косите си неведнъж – сиви и мръсни за " Търсач на трюфели ", пухкави със слънчеви кичури за " Момичето от долината ", дълги и вълнисти за " Въздушен ескорт " и така нататък

Това не е единствената огромна смяна за звездата тази година. Припомняме, че през април той изненада с новината, че със брачната половинка му Рико Шибата, чакат момиченце.

Тя ще носи името Ленън Оги – в чест на звездата на „ Бийтълс “ Джон Ленън и на починалия татко на Кейдж – Огъст Копола.

Източник: lupa.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР