Новата седмица ще започне емоционално. В понеделник следобед Луната и

...
Новата седмица ще започне емоционално. В понеделник следобед Луната и
Коментари Харесай

Понеделник, 20 септември - Желание за уединение

Новата седмица ще стартира прочувствено. В понеделник следобяд Луната и Нептун ще са ситуирани по подобен метод една по отношение на друга, че интуицията ви ще се ускори и доста от предчувствията ви ще се окажат правилни. Ще изпитвате съчувствие, само че и ще имате мощно предпочитание да се оттеглите от светлината на прожекторите и да останете уединено със себе си.

За страдание поради по-изострената си сензитивност е допустимо да се почувствате разочаровани от свои сътрудници, сътрудници, близки. Не допускайте да бъдете завладени от негативни страсти.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще са креативен настроени – ще намерят решението на сериозен проблем, който от много време ги изтезава в областта на бизнеса им. Той може да е от най-различно естество – в това число по какъв начин да подредят мебелите в офиса си, да изберат най-елегантните мебели или да възнамеряват най-прецизния бюджет.

Телците, които кардинално имат един минус - виждат света в черно-бяло, през днешния ден ще са по-толерантни и гъвкави в връзките си към другите.

Близнаците ще желаят да слагат на вратата си табелка – „ Не ме безпокойте. На Луната съм ". Ще са изпълнени с носталгия към предишното и към детството си, само че това връщане обратно във времето, може да ги въодушеви да измислят нещо в действителност доста, доста красиво.

Раците е добре да се вслушват в непознатите препоръки и в непознатия опит. Пътищата към триумфа не постоянно са добре маркирани. Тръгнете по този, който въобще не ви наподобява на път. Бъдете смели и решителни, единствено по този начин ще стигнете там, накъдето сте се отправили.

За Лъвовете е целесъобразно да си отговорят на въпроса - сигурни ли са, че вършат всичко по силите си, с цел да се поздравят с най-големите облаги. Възможно ли е да сменят работата си – нещо, което желаят от много време насам, само че нещо подсъзнателно ги задържа на настоящето място. Имат ли визия какво е то?

Представителите на зодия Дева е добре да се опитат да не виждат отрицателните феномени към себе си. Важно е да се концентрират върху позитивните страни и преимуществата в работата си. Ще получат скъпи препоръки, които могат да са им от изгода в бъдеще.

Везните ще са склонни да вършат безумни покупки. Препоръчително е да скрият всичките кредитни карти от себе си!

Скорпионите ще са настроени метафизичен към живота – ще си напомнят, че фактът, че са тук на земята, значи, че светът има потребност от тях. Добре е да помислят в кои области са най-ефективни.

Стрелците ще реализиран огромен прогрес в бизнеса си. Редица асове в сектора ще желаят да са им сътрудници. Добре е да помислят какви условия ще имат към тях при едно евентуално съдействие.

На Козирозите може да им се наложи да трансформират нормалния си жанр на работа. Добре е да изброят плюсовете и минусите на другите си способи на деяние. Може да открият значими детайлности, с помощта на които да открият парченцето от пъзела, което постоянно са търсили и в никакъв случай не са знаели къде е.

Водолеите ще са обезпокоени, че се бавят прекалено много с плановете си, които е трябвало да завършат още предходната седмица. Ако запазят самообладание, би трябвало да могат да се оправят още този понеделник. Добре би било, в случай че смирят гордостта си и помолят някого за помощ. Какво пък толкоз – на следващия ден тях някой може да ги помоли за помощ.

Рибите ги чака доста под напрежение ден. Ако имат гузна съвест, ще изпитват мощни терзания, че бизнес сътрудниците им могат да разкрият недотам коректнто им държание. Препоръчително е да си дадат сметка какво вършат, да не се поддават на параноята си и да създадат всичко по силите си да си върнат изгубеното доверие.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР