Новата „Мис България“ Теодора Мудева, която беше коронясана на пищна

...
Новата „Мис България“ Теодора Мудева, която беше коронясана на пищна
Коментари Харесай

Мис България 2018 с вечерен час

Новата „ Мис България “ Теодора Мудева, която беше коронясана на обилна гала преди дни, призна че към момента има вечерен час. Родителите на 17-годишната бургазлийка я пускат да излиза единствено до 10 часа вечерта, като рядко получава позволение за дискотека.

В ефира на утринния блок на Нова телевизия хубавицата показа, че се е записала за присъединяване в състезанието на смешка. Нейна близка другарка е Йовита Георгиева, която беше първа подгласничка в миналогодишната конкуренция, извоювана от скандалната Тамара Георгиева. Именно тя амбицирала Теодора да се яви на локалния конкурс „ Кралица на Бургас “, който печели и й отваря пътя към короната на мис България.

Мудева е към момента ученичка в бургаската езикова гимназия в паралелка с съветски и британски език. В свободното си време се занимава със спортни танци, по които краткотрайно бил разпален и брат й. Красавицата е на половина рускиня по майчина линия. Баща й е пенсиониран служител на реда, а майка й – учителка, които към момента държат изкъсо възпитанието й. Затова и Теодора твърди, че идеалният мъж до нея е този, с който ще се усеща сигурна освен тя, само че и родителите й – да не се тормозят, когато излиза с него и да му имат доверие. Мудева мечтае за кариера в България.

Стига един човек да е задоволително целенасочен и упорит, мисля че може да се осъществя и у нас безапелационна е най-красивата българка, която се е насочила към правото. За момента обаче се е фокусирала към стилните си задължения и идния международен конкурс, който ще се приведе в Тайланд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР