Новата формация – „Продължаваме промяната“, дава шанс за разместване на

...
Новата формация – „Продължаваме промяната“, дава шанс за разместване на
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Дичев: „Продължаваме промяната“ дава надежда за разместване на картите

" Новата групировка – „ Продължаваме промяната “, дава късмет за разбъркване на картите. Въпрос на здрав разсъдък е трети път да не повтаряме същата игра – би трябвало нещо да се промени “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ по bTV културният антрополог проф. Ивайло Дичев за идните, трети за тази година, парламентарни избори.
Той посочи, че не вижда в политическата групировка на Кирил Петков и Асен Василев някакъв избавител, а по-скоро опция за решения. Те към момента не са се скарали с никого, за разлика от другите и дават поръчка, че ще могат да се схващат и с едни, и с други, добави културният антрополог.
Освен проф. Дичев по тематиката в студиото гостува и разяснява и проф. Росен Стоянов, учител по политически връзки. Проф. Стоянов сподели, че отводът на Политическа партия за общи листr с „ Демократична България “ е безусловно логически.
„ Когато правиш личен политически план, ти искаш лични депутати в Народното събрание. След това има алтернатива за бъдещи преструктурирания в съдружни обединения “, посочи проф. Стоянов.

„ Заявяването още преди изборите на перспективните благоприятни условия за коалиране, а не кой против кого ще бъде, би трябвало да стане лайтмотив на тази акция “, разяснява преподавателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР