Новак Джокович се събуди за втора поредна сутрин, този път

...
Новак Джокович се събуди за втора поредна сутрин, този път
Коментари Харесай

Новак Джокович ще прекара православната Коледа в център за задържане в Мелбърн

Новак Джокович се разсъни за втора поредна заран, този път в деня на православната Коледа, в център за задържане в Мелбърн, където прекара втора нощ след анулирането на визата му. Семейството му в Сърбия провежда нощес митинг в негова поддръжка, съобщи Франс прес.

Без да сдържа гнева си, бащата на тенисиста Сърджан Джокович приказва пред събралото се голям брой в Белград, като осъди "политическия лов на вещици " и "коронафашизма ", призовавайки синът му да бъде освободен. Десет дни преди началото на Откритото състезание на Австралия (от 17 до 30 януари) Джокович прекара втора нощ в тясна стая в Парк хотела в Мелбърн, в който австралийското държавни управления настанява нелегално пребиваващи хора.
Джокович, чиято виза беше анулирана заради липса на нужните документи за освобождението му от наложителна имунизация, няма да бъде експулсиран преди понеделник - датата на ново чуване пред арбитър в Мелбърн. Сградата, в която се намира тенисист номер едно в света, има неприятна известност. През декември в нея пламтя пожар. Нейни жители се оплакаха в обществените мрежи, илюстрирайки ситуацията и със фотоси, че намират в храната си червеи и плесен, а през октомври 21 души се заразиха там с КОВИД-19, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР