Нова телевизия тази есен ще завърти най-амбициозната програма, предлагана в

...
Нова телевизия тази есен ще завърти най-амбициозната програма, предлагана в
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ 8 тръгва на 10 септември

Нова телевизия тази есен ще завърти най-амбициозната стратегия, предлагана в българския ефир досега. Зрителите ще преживеят вълнуващи страсти с богато наличие, което медията ще показа в праймтайма. Националният празник 6 септември неслучайно е определен за старт на надпреварата „ Игри на волята: България “. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със фотоси на 10 местоположения, разкриващи хубостта на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са надълбоко свързани. 24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, с цел да се впуснат в решителни борби за победа. В участниците ще забележим качествата, с които нацията ни се отличава – мощен дух, устойчивост и почитание към вековните обичаи. На финала на приключението един от тях ще грабне огромната премия. Предаването с водещ Александра Сърчаджиева ще се излъчва всеки понеделник от 20 часа и от вторник до петък от 21 часа.

На 9 септември от 22 часа започва премиерният български сериал „ Пътят на достойнството “. Това е трагичната история на мощна жена, изправена пред предизвикването да остане вярна на себе си. Ролите са поверени на Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, Симеон Лютаков и други. Зрителите ще имат опция да проследят перипетиите на героите всяка седмица от понеделник до четвъртък.

След 7 сполучливи сезона и 334 завладяващи епизода  „ Откраднат живот “ се завръща от 10 септември с осмия следващ сезон „ Кръвни връзки “. Поредицата ще се излъчва всяка седмица от вторник до петък в познатия за почитателите на сериала час - 20. Голямата изненада на продукцията е завръщането на двама обичани герои  – доктор Василев (Алек Алексиев) и доктор Генадиев (Димо Алексиев).

Акцент ще бъде хитовият международен формат „ Маскираният артист “, който идва за първи път в България. Началото на мистериозното музикално шоу в родния ефир ще бъде обещано на 14 септември от 20 часа. Известни българи ще одобряват предизвикването да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца. Уникални, основани особено за спектакъла костюми на животни и митични същества, ще скриват самоличността на артистите при всяка тяхна изява на сцената.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР