Нова сензационна версия за смъртта на Пригожин изплува в пространството.Според

...
Нова сензационна версия за смъртта на Пригожин изплува в пространството.Според
Коментари Харесай

Нова версия за смъртта на Пригожин! Не е за вярване

Нова сензационна версия за гибелта на Пригожин изплува в пространството.

Според нови данни при следствието на случая на борда на самолета на Пригожин преди всичко е версията за детонацията вследствие на транспорт на някакъв товар, оповестяват международните издания. Предишните предположения за вероятно присъединяване на турбохладилник в детонацията останаха на назад във времето.
-->
Има информация, че разнообразни товари постоянно са се транспортирали на борда на самолета, летящ от Шереметиево до Пулково. Екипажът на самолета получавал така наречените „ поръчки “ (които в действителност били заповеди) за превозване на избрани кутии.

Шофьорът, който чакал самолета в Пулково, приемал товара непосредствено на пистата, откакто всички пасажери напуснат борда.

На членовете на екипажа било строго неразрешено да се срещат със наличието на кутиите. Както водачите, по този начин и стюардесите действали като куриери. Въпреки недоволството на водачите от изпълняваната от тях „ спомагателна задача “, те продължили да извършват предоставените им задания.

Транспортираните кутии варирали по размер и наличие: от торбички за дарове до елементарни кутии или пликове, съдържащи документи с формат А4. Товарът е подложен или в багажното поделение, или непосредствено в кабината на самолета.

Към момента не е ясно дали транспортът на товари е директно обвързван с детонацията и в случай че е по този начин, какъв е характерът на транспортирания товар и за какво е могъл да аргументи нещастието, написа Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР