Rheinmetall планира през 2024 г. да достави на Украйна стотици

...
Rheinmetall планира през 2024 г. да достави на Украйна стотици
Коментари Харесай

Rheinmetall доставя на Киев стотици хиляди артилерийски снаряди за 2024 г.

Rheinmetall възнамерява през 2024 година да достави на Украйна стотици хиляди артилерийски снаряди, в това число прототипи с огромен обхват. Това сподели изпълнителният шеф Армин Папергер .

Tова оповестява " Укринформ " с позоваване на Handelsblatt.

" Артилерията трансформира разпоредбите ", акцентира шефът на Rheinmetall.

Той означи, че както в Европа, по този начин и в Съединени американски щати потенциалът за произвеждане на муниции понижава през последните години.
 Rheinmetall има намерение да открие четири оръжейни завода в Украйна
Rheinmetall има намерение да открие четири оръжейни завода в Украйна

Концернът регистрира рекордни облаги от 10 милиарда евро

Според него в този момент Украйна може да отговори на съветски офанзиви единствено в лимитирана степен заради дефицит на муниции.

Припомняме, че немският оръжеен тръст разгласи проектите си да отвори минимум четири заводи в Украйна на фона на прогнозите за рекордни облаги от продажби на оръжия тази година.

Компанията сподели, че фабриките в Украйна, която е измъчвана от дефицит на муниции през последните месеци, ще бъдат проектирани да създават снаряди, бойни машини и системи за противовъздушна защита.

" Украйна се трансформира във значим сътрудник за нас и виждаме евентуални (приходи от продажби) от 2 до 3 милиарда евро годишно ", сподели изпълнителният шеф на Rheinmetall Армин Папергер при представянето на резултатите на компанията за 2023 година

Войната в Украйна способства за растежа на немската оръжейна промишленост, отбелязва организацията.
 Rheinmetall ще построи цех за снаряди в Украйна
Rheinmetall ще построи цех за снаряди в Украйна

Не се разкриват детайлности

Базираният в Дюселдорф тръст, който създава и елементи за танкове Leopard, регистрира рекордни продажби от 7,2 милиарда евро предходната година и възнамерява да доближи 10 милиарда евро през 2024 г .

с украинска компания за произвеждане на артилерийски снаряди в Украйна. В Украйна компанията към този момент има взаимно дружество за ремонт на военна техника.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР