Нова мода залива сайтовете за колективно пазаруване. Български потребители масово

...
Нова мода залива сайтовете за колективно пазаруване. Български потребители масово
Коментари Харесай

Парфюми втора ръка заляха онлайн пазара

Нова мода залива уеб страниците за групово извършване на покупки. Български консуматори всеобщо се пробват да пробутат старите си маркови парфюми на половин цена. За да се разделят с ароматната течност, продавачите оферират и малък козметичен подарък, написа novini.bg

Артикулите се дават на дребно, а ползата към тях е засилен. Според търговците това се дължи на икономическата рецесия и на обстоятелството, че доста хора не могат да си разрешат сходен безценен продукт.

Оригиналната козметика върви минимум сред 15 и 30 лв. за флакон. В множеството случаи цената е на половина по-ниска от постоянната сума. Продавачите подсигуряват, че уханието не е имитация и желаят да продадат парфюма единствено за почистване на нощното шкафче.

Към сходни предложения обаче постоянно би трябвало да се подхожда с внимание, счита Крисия Павлова, търговец на парфюмерия и козметика.

Винаги имайте едно мислено. Не се доверявайте по този начин елементарно на разгласи в интернет с неразбираем генезис, поучава специалистът пред Novini.bg.

По думите ѝ потребителите би трябвало да изискват данни за периода на валидност на стоката. Сред значимите детайли е и истинската опаковка на продукта, както и информация за мястото, откъдето е закупен.

Въпреки всичко експертите поучават козметика да се закупува единствено от регламентираните за търговия места.

Осъществяването на сходни преференциални покупко-продажби в действителност може да излезе доста скъпо на крайния консуматор, защото крият риск за здравето, разясни Павлова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР