Нов скандал по oста София - Скопие. Вулгарни транспаранти срещу

...
Нов скандал по oста София - Скопие. Вулгарни транспаранти срещу
Коментари Харесай

Нов скандал по oста София - Скопие: Фенове издигнаха вулгарни транспаранти срещу българите

Нов скандал по oста София - Скопие. Вулгарни транспаранти против българите бяха издигнати от почитатели по време на хандбалния мач в Битоля сред локалния Пелистер и Вардар (Скопие).

Въпреки сериозното полицейско наличие, нито един чиновник на реда не е опитал да изземе от ултрасите циничните и вулгарни надписи против българите.

`Нов
До момента нито една спортна федерация, нито пък министерството на спорта не са осъдили този акт. Няма реакция и от политическите партии, както и от министъра на външните работи на Северна Македония Буяр Османи.

Върху един от вулгарните транспаранти написа, че " преди 20 години в Скопие са унищожили Радко ", а през днешния ден вие (българите) като пички спите сладко. (б.р. - Радко е първото българско съдружие в Република Северна Македония и е един от псевдонимите на Иван Михайлов-Ванче).

Начинът и стилистиката на изписването на плакатите припомня на случката при визитата на българската делегация в Битоля при откриването на Културния център " Иван Михайлов “ преди две седмици, когато същите надписи бяха издигнати и пред очите на премиера Кирил Петков.
`Нов

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР