Нов представител серията си светлочувствителни варио обективи с диапазон на

...
Нов представител серията си светлочувствителни варио обективи с диапазон на
Коментари Харесай

Нов светлосилен варио телеобектив от Panasonic


 Panasonic Leica DG VARIO-ELMARIT 50-200mm

Нов представител серията си светлочувствителни варио обективи с диапазон на блендата 2.8-4.0 за Micro-Foutr Thirds стандарта показа Panasonic. Leica DG VARIO-ELMARIT 50-200mm предллага 100-400 mm варио при приравняване към 35 мм формат. Останалите два обектива от серията са с диапазони 8-18 и 12-60 mm.

Всички модели употребяват технологията на Panasonic с нано покритие за понижаване на отблясъците и фантомните изображения. Обективите са с железна структура, която е подобаваща професионална приложимост при тежки условия, и е устойчива на прахуляк, водни пръски и както и на ниски температури до -10℃.

Прочетете още: Panasonic Lumix G9: фотоапарат за запалянковци

Оптичният стабилизатор на облика POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) компенсира треперенето на ръката. Обективът работи в тандем със системите за двойна стабилизация на облика Dual I.S. (Image Stabilizer) и Dual.I.S.2, когато е подложен на тяло, което ги поддържа.

Обективът може да бъде ръководен от заснемащия датчик с оптималната скорост 240 fps, което разрешава следене на обекта при снимане на дълги серии. При запис на видео е осъществена система за микро-стъпков надзор на диафрагмата, посредством която фотоапаратът да реагира по-гладко на измененията в яркостта при потребление на варио или панорамиране.

Оптичната система на обектива се състои от 21 детайла в 15 групи, като в конфигурацията влизат две UED (Ultra Extra-low Dispersion) лещи, две ED (Extra-low Dispersion) лещи и две асферични лещи. Използването на тези лещи дейно понижава сферичните изкривявания и хроматичната аберация, вследствие на което се реализира висока разграничителна дарба и контрастност на целия облик – от центъра до периферията.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР