Нов месец, нов късмет, нов хороскоп! Сигурни сме, че повечето

...
Нов месец, нов късмет, нов хороскоп! Сигурни сме, че повечето
Коментари Харесай

Хороскопът за ЮЛИ: ще сме настроени да се глезим повече и в това няма да има нищо нередно

Нов месец, нов шанс, нов хороскоп!

Сигурни сме, че множеството от вас се вълнуват от месечния си хороскоп , по тази причина представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец юли 2018 година.

Вижте какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 31 дни съгласно най-точния хороскоп - този на Edna.bg, направен персонално от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През юли ще може умерено да си дадете заслужена отмора, тъй като по този начин или другояче в професионално отношение надали ще се случва кой знае какво. Възможно е даже да усетите прочут застой, само че това не трябва да ви тормози – по този начин ще е през летните месеци, само че през септември ще съумеете да поемете с цялостна мощ напред.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Телец

През юли е добре да измененията най-малко за малко вродената си податливост да упорствате и да държите непременно нещата да се случват както желаете вие. Ако го извършите, нищо чудно най-после да се окаже, че е трябвало просто да заобиколите някакво затруднение или да изчакате малко, вместо да се инатите и да се окопавате надълбоко.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през месец юли 2018, прочетете ТУК

 H pxhere.com

Близнаци

През юли се пробвайте да не мислите толкоз доста – нещо, което нормално вършиме, а се вслушвайте повече в възприятията и чувствата на тялото си. Именно те ще ви подскажат по какъв начин да постъпвате. За да чувате вътрешния си глас по-ясно, може би ще ви е потребно да отделяте малко време, през което да останете уединено със себе си и да не позволявате да ви обърква това, което се случва в околния свят.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Рак

Какви ще бъдат прекарванията ви през юли зависи доста от това до каква степен добре балансирате вниманието към другите хора и към служебните задължения, от една страна, и се грижите за себе си и за почивката си, от друга.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Лъв

Юли е един от основните месеци през тази година за вашия знак, тъй като има възможност някакво събитие или решение, което ще вземете, да придобие огромно значение, даже да обърне посоката ви на развиване в дадена житейска област.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Дева

През юли връзките с другари и с сътрудници може да ви причинят известни безпокойства, и то най-много в случай че имате навика да се раздавате прекомерно доста, единствено и единствено работата да се свърши или да има съгласие.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Везни

През юли ще постигнете най-голямо задоволство в работата, в случай че се концентрирате върху завършването на инициативи и планове. Изключително плодороден е месецът за тези от вас, които се занимавате с креативна работа, тъй като ще съумеете да доведете започнатото до сполучлив край.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Скорпион

Освен че е добре да се погрижите за почивката си, през юли бихте могли да се подготвите за инициативи, които възнамерявате да осъществите през есента. „ Планиране” е основната дума за този месец, тъй че гледайте да сте рационални, да обмислите добре бъдещите си ходове и да не действате преждевременно в което и да било направление.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Стрелец

През юли на дневен ред ще излязат паричните въпроси – свързани с персоналните ви финанси, със фамилния бюджет или с бизнеса ви. Макар че сигурно ще ви се желае да му отпуснете малко края и да попътувате, гледайте въпреки всичко да харчите с мярка, тъй като в противоположен случай след това ситуацията ще се усложни.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Козирог

През юли може да извършите нещо доста положително за самите себе си, а и за хората към вас, в случай че следвате следната рекомендация: „ Успокойте се, давайте го по-лежерно и, вместо да се занимавате с близките, погрижете се за самите себе си”.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Водолей

Юли може да се окаже доста основен интервал за вас, що се отнася до реализацията на дълготрайните ви цели и при определянето на пътя, който ще следвате през идващите месеци. Напълно е допустимо да се окаже, че не е доста елементарно да откриете този път, да изникнат трудности, да имате несъгласия с хора, от които зависи бъдещето ви, на моменти да сте по-изнервени, и даже да се ядосвате.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Риби

През този месец ненадейно ще изпитате предпочитание да се обърнете към себе си и да не мислите толкоз доста по какъв начин да удовлетворявате потребностите на близки и другари, както вършиме нормално. Разбира се, в случай че се чувствате добре и имате нужда да давате обич, внимание, грижи и разтуха, правете го.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през месец юли 2018, прочетете ТУК .

 H pxhere.com

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР