Нов живот живее известният актьор Васил Банов, баща на бившия

...
Нов живот живее известният актьор Васил Банов, баща на бившия
Коментари Харесай

Нов живот за министерски баща! Тайна сватба на 77 години

Нов живот живее известният артист Васил Банов, татко на някогашния министър на културата Боил Банов.

Преди дни той се появи с брачна халка на ръката си на събитие в памет на Невена Коканова в габровското село Иглика, където тя прекара последните години от живота си. В читалището там Банов пристигна самичък, без настоящата си брачна половинка, която евентуално е била възпрепятствана, само че златната му халка блестеше блестящо, написа „ Ретро ”.
-->
От известно време насам актьорът живее дружно с 22 години по-младата от него Радостина. Явно неотдавна двамата тихомълком са узаконили съюза си, без да подвигат медиен звук към сватбата. „ Много съм признателен на Радостина! Тя има вродена просветеност, владее няколко езика, доста е умерена. Доста по-млада е от мен, само че в случай че не беше тя, несъмнено щях да му отпусна края.

Всичко, което върша в последните години, го дължа на нея “, показа преди време за обичаната си артистът.

Двамата постоянно се появяват хванати за ръка по алените килими на разнообразни кино фестивали у нас, без да се тормозят да обявяват любовта си. Зад гърба си огромният актьор има три брака и три деца, а с помощта на сродната си душа Радостина чул „ Менделсон “ и за четвърти път. Къде и по кое време се е състояла тяхната загадка женитба, влюбените не разкриват. Синът му Боил Банов също подвигна женитба през 2019 година, когато се врече във безконечна обич на половинката си Ива Петрони.

След забележителната роля на проф. Камбуров, която направи в докторската сага „ Откраднат живот “, 77-годишният артист си е дал къса отмора от сериалите, само че продължава да приема оферти за нови планове в киното. Досега е бил отвън форма единствено поради тежката интервенция на врата, на която се подложи, до момента в който беше зaм.-диpeĸтop нa тeaтъp „ Cълзa и cмяx “. Πo вpeмe нa интервенцията cпeциaлиcтитe поставили във вpaтa нa aĸтьopa тpи ĸeйджa – имплaнти, ĸoитo ce пocтaвят нa мяcтoтo нa шийнитe диcĸoвe. Възстановил се бързо и още веднъж се върнал към остарелия си динамичен темп на живот.

Скоро премиера на огромен екран евентуално ще има и последният филм, в който Банов взе присъединяване през предходната есен. Тогава стартираха фотосите на лентата от последната сесия за филмопроизводство на Българската национална телевизия – „ Сватба “. 90-минутният филм е копродукция сред Българска национална телевизия и „ Нюанс филмс “ и е по едноименната творба на Николай Хайтов от сборника „ Диви разкази “. Заради фотосите, осъществени в Родопите, Банов се научил даже да язди кон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР