Нов 10-годишен договор за офис наем беше подписан между офис

...
Нов 10-годишен договор за офис наем беше подписан между офис
Коментари Харесай

Най-голямата офис сделка за 2022 г. у нас е факт

Нов 10-годишен контракт за офис наем беше подписан сред офис комплекса „ Мегапарк " и най-големия му сегашен наемател – световна изследователска компания за клинични разработки и аналитични услуги. Става дума за повърхност от 9000 кв.м.

Решението на наемателя обрисува две значими трендове в сегмента. От една страна, компанията затвърждава своите дълготрайни позиции на българския пазар като огромен шеф, а от друга – дава образец за избор на новаторска и стимулираща офис среда за своите чиновници с грижа за техния комфорт, работливост и креативност.

До момента в „ Мегапарк “ са вложени 1,4 млн. лева за изцяло възобновяване на общите елементи. Обособени са независими зони за работа и отдих с повече благоприятни условия за нетуъркинг в неофициална среда, като новият интериорен дизайн е въодушевен от концепцията за повече улеснение и уют на чиновниците и посетителите, така наречен “Living Room” идея. На място се оферират услуги от най-голям клас за персонално улеснение – салон за хубост, фитнес център, заведения, химическо почистване. В непосредствена непосредственост е и търговски център The Mall, който поддържа най-голямата отворена зона за хранене, супермаркет и доста магазини.

„ Подписването на нов 10-годишен контракт със знаков наемател с високи условия към офис средата и услугите, които получава, е висока оценка както за Мегапарк като офис комплекс, по този начин и за пропърти мениджмънт екипа на Lion’s Head. Мегапарк е една от дребното здания в България, които поддържат такова дългогодишно партньорство с първокачествен наемател “, споделя Елица Ценова, шеф „ Инвестиции и ръководство на активи “ в Lion’s Head и шеф на „ Мегапарк “ ЕООД.

Предстои откриването и на myFlex, нов вид споделени офиси и coworking пространство с пространства за срещи, събития и образования за корпоративни клиенти, което включва 250 работни места на 2500 кв. м повърхност. Проектът е в синхрон с трендовете за устойчива среда, като се плануват съоръжения за филтриране на въздуха, естествени материали и оптимално потребление на естествената светлина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР