Носителят на купата ЦСКА-София завърши сезона с победа - 2:0

...
Носителят на купата ЦСКА-София завърши сезона с победа - 2:0
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" изпрати капитана си с победа

Носителят на купата " ЦСКА-София " приключи сезона с победа - 2:0 над гостуващия " Берое " в финален дуел от първата шестица. Това бе и прощалният мач на капитана Петър Занев, който напуща " алените " след два сезона и 59 мача.

Португалецът Тиаго Родригес се открои над всички в мача на ст. " Българска войска ". В 4-ата мин. той центрира от директен свободен удар и еквадорецът Жорди Кайседо засече топката за 1:0. В 48-ата мин. Родригес на собствен ред вкара с хубав удар. В 81-ата мин. реферът Владимир Вълков спря мача за 6-7 минути поради градушка и проливен дъжд.

Резултатът не се отрази на местата на двата тима в класирането - " ЦСКА-София " приключи на трето място с 59 т., а " Берое " - на шесто, с 39.

" Вкарахме бързи голове. Изиграхме добър, стегнат, порядъчен мач - доста добре. Сега към този момент играчите може да се провиснал, имат почивка. Но не и преди и по време на мач. Знаем на какви позиции търсим хора, беседваме. Това ни следва. Ние работим по тематиката от известно време. Сега, във ваканцията, ще имаме повече време. За тези два месеца съм удовлетворен от всички момчета - за труда и старанието, което поставят. Имам ясни и точни хрумвания по какъв начин да развъртвам тима. Тепърва ни следва доста работа. Това е вярната посока ", съобщи след края треньорът на " ЦСКА-София " Любослав Пенев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР