Носителката на титлите Мисис България и Мисис Трансконтинентал д-р

...
Носителката на титлите  Мисис България и Мисис Трансконтинентал д-р
Коментари Харесай

Стоичков се снима с миска

Носителката на купите „ Мисис България ” и Мисис Трансконтинентал ” доктор Полина Панова е имала вълнуваща среща с легендата Христо Стоичков, пише show.blitz.bg.

Съвсем инцидентно красивата лекарка седяла до него в бизнес класата на аероплан пътуващ за Варна. Полина не може да скрие вълнението и страстите си от случката.

„ Няма по какъв начин човек да не се вълнува, докосвайки се до такава персона. Оказа се, че медийният облик на Стоичков е доста друг от този, който аз видях. Земен, образован, същински благородник. Напомни ми за Джеймс Бонд. Сподели ми, че пътува за Румъния, където снимат документален филм за него ”, споделя тя. 

Д-р Паньова разказала, че скоро ще пътува по бизнес каузи като доктор до Съединени американски щати и поканила Камата да участва на нейните изяви в Маями, където от години Стоичков живее със фамилията си, а той приел на драго сърце. „ Нищо не е инцидентно. Скоро пътувах с колата си по една от автомагистралите, осеяна с билбордове с лика на Христо Стоичков. Още тогава интуицията ми подсказа, че ще се срещна с него ”, добавя Полина Паньова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР