Носителката на титлата Мисис Свят 2018 Сания Шакирова загина в

...
Носителката на титлата Мисис Свят 2018 Сания Шакирова загина в
Коментари Харесай

"Мис Смърт" или как загинаха най-красивите момичета в света

Носителката на купата " Мисис Свят 2018 " Сания Шакирова почина в автомобилна злополука в Киргизстан. За голямата покруса, разиграла се в късните часове на 2 юни, заяви телевизионната водеща и другарка на жертвата Асол Молдокматова.

Шофьорът на таксито, в което се е возела Шакирова, изтървал ръководството над колата и се забил в стената на мюсюлманско гробище.



Красавицата починала на място, а спътникът й е настанен в болница.
Титлата " Мис " автоматизирано приковава вниманието на голям брой хора и на медиите към девойките. Много постоянно короната подсигурява известност и положителни приходи. Но, за жалост, не и живот.

Ето какви нещастия са застигали победителките в състезанията за хубост:
Издъхва на 22 години

През юли предходната година 22-годишната победителка в състезанието " Мис Киргизстан " Жибек Нукеева умира след дълготрайно боледуване. Младото момиче оставя 8-месечно момченце сираче.


Жибек чува страшната диагноза в 7-ия месец от бременността си. В обществената мрежа хубавицата разгласява писмо, в което споделя за битката си с подлата болест.
Сами или кой оказа помощ?
През есента на предходната година в стая в женско общежитие бе намерено тялото на 21-годишната Кели Нелсън. Момичето е притежател на купите " Мис Алианс " и " Мис Чадрън ". През юни тази година тя трябваше да взе участие в състезанието " Мис Небраска ".
 Фото: © соцсети
Полицията не изключва младата жена да се е самоубила. Версията ликвидиране не е обсъждана.

През лятото на 2010 година в апартамент в Мумбай е намерено тялото на 37-годишната моделка Вивека Бабаджи. Тя е носителка на купите " Мис Свят-Мавриций 1993 " и " Мис Вселена Мавриций 1994 ".
 Фото: © wikipedia.org

Бабаджи нашумява около присъединяване си в реклама за презервативи KamaSutra през '90-те години на предишния век. Снимала се е клипове на Далер Мехнди и Харбхаджан Манн. Някога е била съсобственик на компанията Cream Events, само че при започване на 2010 година излиза от бизнеса.
Според заключенията на полицията, Вивека се е самоубила.

Убийство от ревнивост

През 2014 година приятелят на сестрата на " Мис Хондурас 2014 " Плутарко Руис съобщи, че от ревнивост е умъртвил гаджето си София Тринидат и сестра й Мария Хосе Алварадо, която е победителка в конкурс за хубост.
 Фото: © AP Photo
Мъжът разказал, че приятелката му танцувала с други хора - нещо, което не съумял да й елементарни. Между тях избухнал скандал, той извадил револвер и я прострелял. Същото направил и със сестра й, която се пробвала да избяга от мястото на престъплението.
Телата на жертвите си хвърлил в река Агуагуал. Когато Руис бил арестуван, той е посочил мястото на служителите на реда.

Умира във военна болница

През 2016 година, след дълготрайно боледуване на 22-годишна възраст във военна болница в Манагуа издъхва " Мис Никарагуа 2014 " Юмара Лопес.
 Юмара Лопес. Фото: © соцсети
Тя се борела със болестта година и половина. Първите признаци, които се появили, откакто се върнала от състезанието " Мис Свят " в Лондон, били световъртеж и проблеми със зрението. Лекарите били уверени, че има заболяване на червата. След като минала курс на лекуване, отпътувала за фотоси в Панама. Болката обаче продължавала да я изтезава и тя още веднъж потърсила лекарска помощ, само че към този момент било късно. Лечението не й помогнало и тя умряла.

Смъртоносна злополука
През август 2016 година ученичката и финалистка в състезанието за хубост " Мис Свят 2016 " Елис Милър-Кенеди, на 17 години, издъхва след страховита злополука

Колата й се блъска челно в различен автомобил. Хубавицата е откарана в болница в сериозно положение. Лекарите се борили за живота й към седмица, а пари за лекуването на младото момиче идвали от разнообразни кътчета на света. За страдание, тя издъхнала от получените контузии.

Убита два дни преди рождения си ден дня рождения
През 1996 година победителка в състезанието " Мис Русия " става 16-годишната Александра Петрова от Чебоксари. Пред младата дама мигновено се разкрили нови хоризонти: участия в телевизионни излъчвания, презентации, контракти като фотомодел. В продължение на година пътувала по целия свят, взела участие в интернационалните състезанието за хубост. Триумфирала в международно съревнование по изкуство в категория " Модел ". Дори й оферират работа в Холивуд!
 Фото: © wikipedia.org
Александра е притежател на купата " Човек на годината ", бори се и за наградата " Мис Вселена ". Предложенията от интернационалните фешън организации валяли като дъжд. Но тя предпочела да остане в Русия, може би поради връзките си с предприемача Константин Чувилин. Мъжът бил два пъти по-възрастен от Саша. Започнали да се срещат през 1998 година, а се познавали почти година преди този момент. Двамата възнамерявали и женитба.

На 16 септември 2000 година зам. генералният шеф на централния пазар на Чебоксари Радик Ахметов, Константин Чувилин и Александра Петрова пътуват с кола към апартамент в центъра на града. Качват се с асансьор до третия етаж, а там ги чака убиец. Младото момиче е ранено от рикоширал патрон. Издъхва от кръвозагуба на път за болничното заведение два дни преди да навърши 20 години.

Откриват тялото й в куфар
Света Котова доближава до финала на състезанието " Мис Русия " през 1996 година. Тогава, както и в този момент, апропо, короната или самото присъединяване във финала доста постоянно значат и преференциална партия в персоналния живот. Светлана взема решение, че за нея тази партия ще бъде килърът, разстрелял десетки престъпни престижи - Александър Солоник.

 Фото: © nekropole.info

В началото на 1997 година 22-годишната Света отпътува за Атина дружно с 36-годишния си обичан, който се криел от локална формация. Бандитите го търсели по целия свят. И го намерили. На 2 февруари 1997 година тялото на удушения Солоник е намерено във вилата му в Гърция. Предполага се, че по същото време е убита и хубавицата. Останките й са открити в куфар три месеца след закононарушението. Убийците разчленили натрупа на момичето, натикали го в куфара, който закопали под дърво в градината.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР