Номинираният за „Оскар“ режисьор Стивън Далдри води преговори за режисирането

...
Номинираният за „Оскар“ режисьор Стивън Далдри води преговори за режисирането
Коментари Харесай

Подготвят соло филм за Оби Уан Кеноби от „Междузвездни войни“

Номинираният за „ Оскар “ режисьор Стивън Далдри води договаряния за режисирането на независим филм за учителя джедай Оби Уан Кеноби от поредицата „ Междузвездни войни “, оповестяват американски медии.
Все още няма сюжет за лентата, нито е прочут артистът, който ще влезе в облика на учителя, който в истинските филми е изигран от починалия Алек Гинес.
Юън Макгрегър, който изигра младия Кеноби в предисторията на „ Междузвездни войни “, се чака да е любимец и за новия филм, макар че на 46 години може да не е доста подобаващ за ролята, която по всяка възможност ще показва учителя в ранните му години.
Според „ Холивуд рипортър “ Далдри, който е номиниран три пъти за „ Оскар “, ще е част от екипа, в случай че с него бъде подписано съглашение.
Компанията „ Лукасфилм “, която е благосъстоятелност на „ Дисни “, още веднъж ще стои зад плана.
Тази зима се чака втората част от трилогията продължение на истинската сага за „ Междузвездни войни “. Епизод осем „ Последните джедаи “ ще бъде по екраните през декември. През 2015 година на огромен екран се появи „ Силата се пробужда “, а предходната зима беше пуснат и „ Rogue One “, който още веднъж е от вселената на „ Междузвездни войни “. През май идната година се чака да излезе независимия филм за Хан Соло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР