Номинираният за Грами рапър Да Бейби, който изпълни един от

...
Номинираният за Грами рапър Да Бейби, който изпълни един от
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста рапъра Да Бейби

Номинираният за " Грами " рапър Да Бейби, който извърши един от най-големите шлагери на 2020 година, е освободен от пандиза в окръг Лос Анджелис, откакто по-рано беше задържан в Бевърли хилс по обвиняване, че е внесъл заредено оръжие в първокласен магазин на " Родео драйв ", съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Да Бейби, чието същинско име е Джонатан Линдейл Кърк, беше задържан в четвъртък от полицията в Бевърли хилс по съмнение за внасяне на прикрито оръжие в магазин и носене на зареден револвер в транспортно средство.

29-годишният рапър е бил част от група мъже, които са влезнали в първокласен магазин на " Родео драйв ". Охраната на магазина се е обадила в полицията, откакто е забелязала револвер в колана на един от тях. Гардовете са засекли нарушителите, когато те са се прибирали към автомобила си.

Останалите мъже са били освободени. Да Бейби е бил задържан. По-късно рапърът е излязъл от пандиза, откакто е внесъл гаранция от 35 000 $. Да Бейби би трябвало да се яви в съда в понеделник.

Представител на рапъра от Северна Каролина не е дал отговор на молбите за коментар. Да Бейби извърши един от най-големите шлагери на 2020 година - парчето " Rockstar ", записано в съдействие с рапъра Роди Рич, и донесло му номинация за " Грами ".

Последните два албума на Да Бейби - " Kirk " и " Blame It on Baby ", покориха върха в класацията Билборд 200, напомня организацията.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР