Висш служител на администрацията каза, че съгласно заповедта границата ще

...
Висш служител на администрацията каза, че съгласно заповедта границата ще
Коментари Харесай

Джо Байдън реши да затвори границата с Мексико, след като подписа заповед, ограничаваща преминаването на търсещите убежище в САЩ

Висш чиновник на администрацията сподели, че според заповедта границата ще бъде затворена неотложно, защото прагът към този момент е доближат.

Те прибавиха, че границата – която Белият дом споделя, че е „ претрупана “ – ще бъде отворена още веднъж едвам откакто броят на мигрантите, срещащи се на границата със Съединени американски щати, спадне до 1500 дневно.

След като заповедта бъде издадена в действие, мигрантите, които не показват боязън от завръщането си в родните си страни, ще подлежат на неотложно извеждане от Съединени американски щати. Те също могат да бъдат изправени пред петгодишна възбрана за наново влизане в страната и вероятно да бъдат наказателно преследвани.

Говорейки в Белия дом след подписването на заповедта, републиканците " не ми оставиха различен избор " с изключение на да „ направя каквото мога самичък, с цел да се оправя с границата “.

Изображение: Снимка: AP

В изказване Белият дом добави, че заповедта има „ филантропични изключения “, в това число за непридружени деца и жертви на трафик.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР