Номинираната за Оскар българска актриса Мария Бакалова посети ВВМУ Н.

...
Номинираната за Оскар българска актриса Мария Бакалова посети ВВМУ Н.
Коментари Харесай

Мария Бакалова стана кръстницата на военен кораб

Номинираната за " Оскар " българска актриса Мария Бакалова посети ВВМУ " Н. Й. Вапцаров " и одобри поканата да стане кръстница на първия български боен научноизследователски транспортен съд " Св. Св. Кирил и Методий ". Това оповестиха от образователното заведение.

Плавателният съд е благосъстоятелност на Консорциум " Българска антарктическа база " Св. Климент Охридски " и научноизследователски транспортен съд ", чиито членове са ВВМУ, Софийският университет " Св. Климент Охридски " и Българският антарктически институт /БАИ/.

В Морско учебно заведение Мария Бакалова е била посрещната от началника - флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров. Под негово управление тя е управлявала транспортен съд в тренажорния комплекс. Преди това е издигнала и дрон в двора на учебното заведение.

Актрисата е разгледала и Центъра за кибероперации, корабни мотори и енергетични уредби в катедра " Корабни и силови уредби " и Батальона за подготовка на курсанти. Тя е останала очарована от видяното и е изявила предпочитание да гостува постоянно в Морско учебно заведение.

На церемонията по заграбване на име на военния научноизследователски транспортен съд с бордови номер 421, на следващия ден, в Пункт за базиране - Варна, Мария Бакалова ще бъде кръстница на плавателния съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР